Sipoon Teatteri

Torpantie 7 B 8
01150, Söderkulla
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 045 132 5664
Internet: www.sipoonteatteri.fi

Tiedot:

Etelä-Sipoon Nuorisoseura perustettiin vuonna 1948. Varhaisimmissa asiakirjoissa mainitaan perustajajäsenenä mm. sipoolainen kuuluisuus A.I.Virtanen. Seuran tarkoituksena oli "herättää ja pitää vireillä kansassa ja varsinkin nuorisossa harrastusta itsekasvatukseen sekä määrätietoiseen toimintaan kotiseudun, isänmaan ja ihmiskunnan hyväksi".

Toiminta-ajatuksen toteuttamiseksi on lueteltu joukko toimintoja, joita seuran tulisi ylläpitää. Alkuvuosina seuran toiminta olikin aktiivista, järjestettiin mm. kesäleirejä lapsille ja nuorille, kerhotoimintaa, iltamia ym. Myöhemmin toiminta laantui ja lähes kokonaan sammui, kunnes 1980-luvulla seuran edesmennyt rahastonhoitaja Martti Sintonen taas käynnisti toiminnan.

Tämän jälkeen on seuran varsinaiseksi toimintamuodoksi vähitellen muodostunut näytelmäkerhotoiminta sen eri muodoissa. Seuran perusajatuksen mukainen toiminta:"...edistää opiskelun, musiikin, näytelmätoiminnan, liikunnan, kotiseututyön, askartelun sekä muun vastaavan harrastusta" on siis edelleen hengissä.

Yrityksen asiasanat:

teatteri esitys näytös näytelmä

Design © Hi-Vision Oy