SAARIJÄRVEN KAUPUNKI

Sivulankatu 11 PL 13
43100, Saarijärvi
etsi kartalta >>

Puhelin: (014) 459 8208
Faksi: (014) 459 8421
Internet: www.saarijarvi.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Saarijärven kaupunki on luonnonkaunis seutukuntakeskus luoteisessa Keski-Suomessa. Meillä toteutuu nykyaikaisessa muodossa vanha sanonta omakotitalosta järven rannalla, keskellä kaupunkia.
Kaupungin yritysrakenne on monipuolinen. Suurimmat yritykset toimivat elektroniikka- ja metalliteollisuudessa. Graafinen teollisuus ja puutoimiala ovat hyvin edustettuna. Merkittävää kehitystoimintaa tehdään myös bioenergian ympärille. Bioenergia- ja koko luonnonvara-ala ovat vahvuutemme ammattikorkeakoulun luonnonvarainstituutin ja II asteen luonnonvara-alan ansiosta.

Kaupunki on kääntänyt kehityksen uuteen nousuun monipuolisella yhteistyöllä yrityssektorin ja oppilaitosten kanssa. Pystymme tarjoamaan yrityksille nopeasti ja edullisesti erinomaisia tiloja niin toimisto- , liike- kuin teollisuustilatarpeisiin. Asumismahdollisuuksia on monipuolinen valikoima valmiina ja rivitaloja rakenteilla. Omakotirakentajille on tarjolla erinomaisia tontteja sekä rannoilta että kallioilta.

Saarijärvellä on vilkas kulttuuri-, liikunta- ja matkailutarjonta ympäri vuoden. Keskeinen sijainti nelostien tuntumassa ja valtatien 13 varrella tekevät Saarijärvestä helposti ja nopeasti saavutettavan lomakohteen eri puolilta Suomea ympäri vuoden.

Yrityksen asiasanat:

kaupunki matkakohde matkailu

Design © Hi-Vision Oy