Ravintola Oy Turun Linnankatu 3

Linnankatu 3 A
20100, Turku
etsi kartalta >>

Puhelin: (020) 755 9988
Internet: www.linnankatu3.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Ravintola linnankatu 3 on laadukas ja tunnelmallinen ravintola Turun keskustassa, Linnankadulla Aurajoen varrella. Tarjoamme maku- ja nautiskeluelämyksiä historiallisessa miljöössä. Kiitelty keittiömme on painottunut suomalais-ranskalaiseen maistuvaan ruokaan, jossa tuoreet raaka-aineet ovat paikallisia. Arkisin tarjoamme kotiruokaa ja liikelounaita, lounasajan jälkeen à la cartea.

Ravintolan tilat mahdollistavat iloiset ja ikimuistoiset juhlat ja tilaisuudet niin yksityistilaisuuksiin kuin erilaisiin yritystapahtumiinkin. Sesongin mukaan vaihtelevat teematapahtumat rapujuhlista pikkujouluihin ja joulupöydästä keskiaikamenuihin takaa aina mielenkiintoisen elämyksen.

Ravintolassa on tilaa kaikenkaikkiaan yli 270 hengelle. Ravintolasali on kahdessa kerroksessa. Maanalaisissa holvikellareissa on viinikellari sekä kellarikabinetti. Terasseja on kaksi, kuten ikkunakabinettejakin. Ilmastoitu sikarinurkkaus ja pianobaari luovat mannermaisen tunnelman.

Ravintola sijaitsee historiallisesti mielenkiintoisessa Kirkkopihan kiinteistössä Ingmanin talossa, joka tunnetaan myös Casagrandentalona. Linnankatu 3:n ravintolaperinteet juontavat juurensa jo 1700-luvulle. Kuitenkin jo tätä aikaisemmin 1600-luvun lopulta lähtien kiinteistössä on ollut kievaritoimintaa. Ravintolan historiikki vie ajassa taaksepäin Ruotsin vallan aikaan.

Tervetuloa linnankatu 3:een!

Design © Hi-Vision Oy