Ravintola Thai Nong Khai

Hovioikeudenkatu 2
20500, Turku
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 236 4400
Matkapuhelin: 0440 482700, 0400 482 701
Internet: www.thairavintola.com
Sähköposti:

Tiedot:

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille maukasta, korkealaatuista, mahdollisimman aidoista ja laadukkaista raaka-aineista tehtyä thaimaalaista ruokaa edulliseen hintaan. Kokilla on pitkä kokemus erilaisista ruoanvalmistustehtävistä NongKhai nimisessä turistikaupungissa, joka sijaitsee Mekongin rannalla.

Suosituin ruokamme on Tulinen Ankka eli Laap Phet. Myös kasvis- ja kalaruokamme ovat tuottaneet monelle iloisen yllätyksen. Oletko koskaan maistanut villisikaa, mustekalaa tai possun kieltä? Erikoisuuksia kaipaaville on lisäksi tarjolla erittäin tuliset Koillis-Thaimaan eli Isanin ruoat, joita thaimaalaiset itse pitävät kaikkein maukkaimpina. Tonnikalakin maistuu mahtavalta thaimaalaisittain maustettuna. Thai Nong Khai on Turun ainoa täysin thaimaalaistaustainen ravintola.

Thaimaalaiset ja monet muut ympäri Suomea käyvät syömässä ravintolassamme, koska ruoat maistuvat juuri siltä oikealta. Lisäksi ruokalistassamme on ruokalajeja, joita ei saa mistään muualta Suomesta tai saa vain parista muusta ravintolasta.

Design © Hi-Vision Oy