Merimakasiini

Hietalahdenranta 14
00180, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 607 299
Faksi: (09) 604 834
Internet: www.merimakasiini.fi

Tiedot:

Jo yli 20-vuotias Ravintola Merimakasiinin on kala- ja äyriäisruokiin erikoistunut viihtyisä ruokaravintola Hietalahdenrannassa. Ala Carte-listaltamme löydät maittavat merenherkut sekä maukkaat liha- ja kasvisruoat. Lounaalla voit herkutella a la carte listaltamme.

Merimakasiini on kesäisin suosittu merelle avautuvasta terassistaan, jossa voit ruokailla tai juoda vaikkapa kupin kahvia. Ruokailun lomassa voi tarkastella telakan uusien risteilyalusten valmistumista.

Merimakasiini on seurueiden, yritysten ja paikkakunnalla vierailevien turistien suosiossa. Niin perheet kuin pariskunnat viihtyvät merihenkisessä ravintolassamme.

Merimakasiinin sisustus on lämmin ja on saanut uutta ilmettä marraskuussa 2006 remontin valmistuessa. Tämän yhteydessä ravintolastamme tuli savuton ravintola.

Kaikki, jotka ovat menettäneet sydämensä merelle ja merielämälle, nauttivat varmasti Merimakasiinin tunnelmasta. Reipas ja huomaavainen palvelu takaavat miellyttävän aterioinnin ja satamamaisema kruunaa niin liikelounaan kuin rauhallisen päivällisen.

Design © Hi-Vision Oy