Kb Berny Ky

Raippaluodon Silta
65800, Raippaluoto
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 352 1200
Faksi: (06) 352 1201
Internet: www.berny.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Berny´s on Raippaluodon saaressa, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Vaasasta luoteeseen. Tämä nopea matka saaristoon on mahdollinen Suomen pisimmän sillan ansiosta. Tulet toiseen, erilaiseen maailmaan jossa sinut toivottavat tervetulleeksi ystävälliset saaristolaiset, kaunis luonto ja raikas meri-ilma.


Risteilijäesittely


M/S Corina on suunniteltu saaristoristeilyjä varten, mutta on soittautunut erittäin merikelpoiseksi myös laajemmilla vesillä.

Matalakulkuisuuden ansiosta voidaan helposti rantautua niin kalliokielekkeelle kuin laiturille. Vanhemmille henkilöille liikkuminen aluksella ei tuota vaikeuksia. Sen sijan liikuntavammaisille liikkuminen on hanakalaa ilman apua.

M/S Corinan kulku on tasainen ja koko on riittävä rauhoittamaan myös veneilyyn tottumattomat.


Kahvila

Tervetuloa Bernyn Grillikahvilaan!

Vuosien varrella asiakkaiden makumieltymykset ovat muuttuneet. Kotiruoka on suosittu - kotona. Kun käydään meillä, halutaan nopeaa palvelua ja kunnon grillattua ruokaa sopivaan hintaan.

Pyrimme tarjoamaan monta vaihtoehtoa, mutta silti täyttämään muutkin ehdot.

Ruoka on tärkeä, mutta yleinen viihtyvyys ja tilojen siisteys on myös tärkeää. Päivän ensimmäinen asiakas tulee juuri siivottuihin tiloihin. Päivän mittaan pyrimme hienotunteisesti pitämään paikat siisteinä. Tämä koskee ennen kaikkea hygieenitiloja.
Miksikö? Pidämme tyytyväisistä asikkaista!

Yrityksen asiasanat:

risteily risteilytoiminta kahvila

Design © Hi-Vision Oy