Kytäjä Golf Oy

Kytäjäntie 1265
05720, Hyvinkää
etsi kartalta >>

Puhelin: (019) 456 5700
Matkapuhelin: 050 305 5755
Faksi: (019) 456 5710
Internet: www.kytajagolf.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Kytäjä Golf sijaitsee Hyvinkään kaupungin lähellä, noin 25 minuutin ajomatkan päästä Kehä III:lta. Kytäjällä on kaksi maailmanluokan kenttää, jotka on suunnitellut arvostettu kanadalainen golfkenttäarkkitehti Thomas McBroom. Kytäjän kentät on monissa yhteyksissä arvostettu Suomen parhaiksi, viimeksi Golf Digestin toimesta lokakuussa 2007.

Kytäjän kentät ovat Pohjois-Amerikkalaistyylisiä, leveäväyläisiä, voimakkaasti muotoiltuja ja visuaalisesti näyttäviä kenttiä.

South East (SE)-kenttä kulkee etuyhdeksikön osalta avarassa metsämaisemassa, jossa on runsaasti korkeuseroja. Takayhdeksikkö kulkee pääosin Kytäjärven välittömässä läheisyydessä, avarassa peltomaisemassa. South East on monien mielestä Kytäjän kentistä se haastavampi, erityisesti takatiiltä.

Elokuussa 2004 avattu North West (NW)-kenttä kulkee alkupään osalta peltomaisemassa, siirtyen välillä metsään ja komeiden kalliosaarekkeiden väliin. Kierroksen loppuvaiheessa siirrytään kauniisti kumpuilevaan metsämaisemaan. 17 väylän takatiiltä avautuu huikea näkymä yli Kytäjän SE- ja NW-kenttien aina klubitalolle saakka.

Kytäjän monipuoliset tiivaihtoehdot takaavat sen, että kaikentasoiset pelaajat nauttivat pelistä.

Yrityksen asiasanat:

matkailu golf

Design © Hi-Vision Oy