Vantaan kaupunki (Vantaa)

Asematie 7
01300, Vantaa
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 839 11
Internet: www.vantaa.fi
Sähköposti: ,

Tiedot:

Vantaa on keskeinen osa Suomen vetovoimaista pääkaupunkiseutua. Hyvien lentoyhteyksien ansiosta Vantaalle on helppo tulla kaikista maailmankolkista ja myös muualta Suomesta.

Kansainvälinen liiketoiminta laajenee vauhdikkaasti etenkin Aviapolis-alueella, lentoaseman ympärillä. Lähialueelle ovat keskittyneet erinomaiset palvelut sekä vapaa-ajan että liikematkailijoille - Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelut ovat myös kansainvälisesti palkitut.

Tasokkaat hotellit sekä kokous- ja kongressipaikat ovat helposti saavutettavissa lentokentän läheisyydessä. Kehä III on jo Suomen pisin ostoskatu. Kauppakeskus Jumbon viereen on valmistunut uudenlainen Elämyskeidas Flamingo hotelleineen, vesipuistoineen ja kylpylöineen, elokuvateattereineen, omine kauppagallerioineen ja ravintoloineen.

Kulttuurinystäville Vantaa tarjoaa vuosittain laajan valikoiman konsertteja, näytelmiä ja tanssiesityksiä. Vaihtuvat näyttelyt matkailukohteissa ja museoissa kutsuvat tutustumaan.

Heureka, suomalainen tiedekeskus, tarjoaa kaikenikäisille oivaltamisen iloa. Heurekan naapuriin on lisäksi suunnitteilla suuri kulttuuri- ja vapaa-ajan keskittymä.

Tervetuloa Vantaalle viihtymään!

Design © Hi-Vision Oy