Kopara

Luostontie 1160
95830, Pyhätunturi
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 587 9949
Internet: www.kopara.fi

Tiedot:

Koparan poropuisto tarjoaa monenlaisia palveluja.

Tarjoamme erilaisia elämyksiä puhtaan ja raikkaan luonnon keskellä, porojen parissa. Kopara järjestää erimittaisia poro-ohjelmia aina poronpolusta pidempiin porosafareihin ja -retkiin. Tutustukaa talviohjelmaamme ja valitkaa mieleisenne.

Talvisin Koparassa toimii kahvila. Se on erinomainen taukopaikka hiihto- ja kelkkaretkien lomassa. Tarjolla on pientä purtavaa ja herkullista porokeittoa sekä kuumia juomia, myös terästettynä. Tervetuloa poikkeamaan!

Erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen onnistuu mainiosti tilausravintolassamme. Tilaisuuksia varten voitte valita ateriat menustamme, joka koostuu perinteisistä ja maukkaista lappilaisista ruoista. Listaltamme löytyy tietysti oman tokan poronihaa ja ravintolassa on A-oikeudet. Ikkunoista avautuva maisema kansallispuiston jylhiin tuntureihin hakee vertaistaan. Monipuolinen pihapiiri tarjoaa hyvät puitteet erilaisille poroaiheisille ohjelmille.

Kopara tarjoaa myös koulutettuja ja kokeneita ammattiporoja mainos- ja elokuvakäyttöön. Meiltä saa myös asiaan liittyvää koulutusta ja konsultointia, lisäksi vuokraamme myös kalustoa ja välineitä.

Design © Hi-Vision Oy