Kolovesi Retkeily Ky

Pirttimäentie 1451
58300, Savonranta
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 558 9163
Internet: www.sealtrail.com

Tiedot:

Kolovesi Retkeily Ky on yksi Järvi-Suomen johtavista pitkiin melontaretkiin erikoistuneista yrityksistä, jonka toimintafilosofian juuret ovat syvällä Koloveden järvialueen ikiaikaisissa eräretkeilyperinteissä.

Olemme ainoana melontayrityksenä palvelleet Koloveden kansallispuiston kävijöitä sen perustamisesta saakka ja nykyisin toiminta-alueemme kattaa Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistot sekä Kermajärven, Joutenveden, Puruveden ja Pihlajaveden suojellut vesialueet Heinäveden reittiä unohtamatta. Meillä on yhtenä Metsähallituksen sopimusyrityksistä vuokrasopimus suojelualueiden käytöstä matkailuun ja olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän luontomatkailun periaatteita. Valitsemalla meidät autat suojelemaan maamme alkuperäistä luontoa.

Tutustu sivuihimme niin kerromme EDULLISTEN HINTOJEN lisäksi monta hyvää syytä miksi sinun kannattaa valita Kolovesi Retkeily Ky kumppaniksesi melontavaellukselle Saimaan huikeimpiin järvimaisemiin! Yksi niistä on se, että kannatamme verkkokalastuksen rajoituksia Saimaalla uhanalaisen saimaannorpan suojelemiseksi.

Tee sinäkin samoin!

Yrityksen asiasanat:

melontaretki retkeily

Design © Hi-Vision Oy