Hotelli Jussan Tupa

Ounastie 140
99400, Enontekiö
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 688 2200
Internet: www.jussantupa.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Tervetuloa Hotelli Jussan Tupaan, lapinkävijän perinteiseen majanpitopaikkaan! Uudistuva ja vieraanvarainen hotellimme sijaitsee keskellä Enontekiön kuntakeskus Hettaa, aivan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston laidalla. Oletpa sitten lomailemassa tai työmatkalla, meillä viihdyt varmasti!Hotelli Jussan Tupa

Hotelli Jussan Tuvassa viihdyt varmasti, olitpa sitten lomailemassa tai työmatkalla. Palvelemme kaikkina vuodenaikoina keskellä Enontekiön kuntakeskus Hettaa. Kaikki kylän tärkeimmät palvelut löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä.

Hotellissamme on 32 huonetta ja 58 vuodepaikkaa, kaksi saunaa, uima-allas sekä tilaussauna takkatupineen, minne voit myös tilata huurteisen janojuomaksi. A-oikeuksin varustettu 192-paikkainen ravintolamme tarjoaa aitoja lappilaisia herkkuja sekä vaihtoehtoja myös kansainväliseen makuun. Hotellin yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi-yhteys ja aulassa pieni matkamuistomyymälä.

Juhlien, kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen sopii myös 150-paikkainen tilausravintolamme Vuollikka, joka sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Ounasjärven rannalla. Vuollikan yhteydessä on myös 30 hengen tunnelmallinen kota.iihdyt varmasti!

Design © Hi-Vision Oy