Tmi. Elämysellit

Suomusjärventie 711
25390, Kiikala
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0500 516 332
Internet: elamysellit.com
Sähköposti:

Tiedot:

Kaipaatko rauhalliseen paikkaan pois kaupungin hälystä? Tulla pois 90 kilometriä esim. Helsingistä tai Turusta ja olla heti ihastuttavassa luonnon rauhassa kauniiden lenkkimaastojen ympäröimänä.

Haluaisitko nauttia savusaunan rentouttavasta ja hoitavasta löylystä? Löylyn jälkeen olisi mukava pulahtaa viileään ja puhdasvetiseen metsälampeen. Saunan jälkeen nauttia auringon laskussa ulkoterassilla itse grillatusta ruoasta tai Elämysellien valmistamasta illallisesta hirsihuvilassa sisällä.

Etsitkö erilaista kokouspaikkaa tai virkistävää tyky-ohjelmaa omalle työtiimillesi tai henkilöstölle ? Entä haluaisitko järjestää tilaisuuden , josta jokaiselle jää hyvä mieli? Onko tulossa kenties syntymäpäivät tai muut perhejuhlat?

Vastauksen näihin kysymyksiin antaa Kiikalan Purtinsuo ja Elämysellit. Ellit tarjoaa ruoka- ja saunailtapalveluja sekä konstailematonta ohjelmapalvelua. Toimitilana on kaksikerroksinen hirsihuvila, jonka pihapiirissä idyllinen savusauna ja lähdepohjainen metsälampi. Paikka soveltuu 5-25 henkilön kokous- ja illanvietto ryhmille ympäri vuoden. Purtinsuo sijaitsee Kiikalassa , joka on Helsingin ja Turun puolessa välissä, lähellä Salon kaupunkia.

Design © Hi-Vision Oy