Ii (Iin kunta)

Jokisuuntie 2
91100, Ii
etsi kartalta >>

Puhelin: (08) 819 8311
Faksi: (08) 819 8317
Internet: www.ii.fi
Sähköposti: ,

Tiedot:

Merellinen ja jokien äärellä sijaitseva Ii!

Hyvän logistisen sijaintinsa ja maantieteellisesti luonnonkauniin paikkansa puolesta Iissä varmasti kannattaa pysähtyä ja tutustua Iin antiin elinkeinollisesti, kulttuurihistoriallisesti ja maisemallisesti.

Iin kunta laajasti tarkasteluna on varsin ihanaa seutua luontonsa puolesta. Iitä halkoo kolme jokea ja merenrantaa on noin 50 kilometriä. Iin upea ja puhdas luonto, Perämeri ja lähisaaret, jokialueet, kalaisat vedet sekä monipuoliset tapahtumat tarjoavat erinomaisen ympäristön lomailuun ja erilaisiin aktiviteetteihin. Ii on myös vapaa-ajan asumisen suosittu kohde.

Eikä Ii ole vain kesäpaikka. Talvella hiihdetään jäällä ja laduilla tai vain hiljennytään kuuntelemaan jäistä meren ulappaa. Ja kalaa Iissä riittää - ympärivuoden. Ahti antaa onkimalla, uistelemalla, rysillä, verkoilla ja pilkiten.

Monipuoliset läpi vuoden järjestettävät tapahtumat, vilkas kulttuuri- ja yhdistystoiminta luovat perustan ihmisten viihtyvyydelle ja hyvinvoinnille sekä vetävät Iihin myös vierailijoita ja vapaa-ajan asukkaita. Ii houkuttaa vuosittain tuhansia kävijöitä.

Design © Hi-Vision Oy