Opus K

Kauppakatu 6
08100, Lohja
etsi kartalta >>

Puhelin: (019) 323 686
Internet: www.opusk.fi/index.asp
Sähköposti:

Tiedot:

Opus K on ainutlaatuinen antikvaarisen kirjakaupan ja erikoisolutravintolan yhdistelmä, ainutlaatuinen Suomessa, kenties muuallakin.

Opus K oli ravintola tupakoimattomuuden edelläkävijä ollen Suomen ensimmäinen A-oikeuksin varustettu, täysin savuton iltaravintola.

Kirjavalikoimaamme leimaa asiallisuus: Löydät ihania romaaneja, laatudekkareita ja jännityskirjoja sekä kiehtovia vanhoja tietokirjoja.

Olutvalikoimamme on erittäin laaja: Hanaoluita on 15, pullo-oluita keskimäärin 50-70 eri nimikettä. Erityisesti suosimme suomalaisia pienpanimoja.

Siiderivalikoimammekin on laaja: neljä hanasiideriä, kotimaista yritämme suosia tässäkin. Pullosiiderit ovat peräisin lähinnä Suomi-Englanti-Ranska akselilta, toki muuallakin valmistettuja pullotteita esiintyy listalla satunnaisesti.

Opus K:ssa on myös monenlaisia tapahtumia: musiikki-iltoja, joissa soi jazz, pop, blues, laulelma ja erilainen populäärimusiikki sekä tietysti tietovisailu, Opusvisa.

Opus K:hon voit tulla lukemaan kirjojen lisäksi päivän lehtiä. Pöytäpeli-illat ystävien kesken ovat meillä varsin tuttu näky.

Design © Hi-Vision Oy